Struktur og guider der virker i hverdagen...

Symbolkommunikation gør det let og enkelt at oprette struktur og guider der hjælper mennesker med Autisme, ADHD, senhjerneskade, demens eller andre kognitive udfordringer…uanset alder og behov.

Symbolkommunikation kan også skabe en fælles struktur i en hel klasse eller en gruppe på skolen eller institutionen.

Skole og insitution
Pleje
Enkel bruger og hele familien

Prøv alle mulighederne med Symbolkommunikation gratis i 90 dage

øget ro, tryghed og selvstændighed

Strukturer let hverdagen ved hjælp af tekst, billeder og piktogrammer og lav guider til alt det der ikke kan planlægges. Resultatet er øget ro, tryghed og selvstændighed for brugeren.

Det kan Symbolkommunikation

Symbolkommunikation er let at benytte, både for brugeren med kognitive udfordringer men også for støttepersoner som pædagoger, lærere, forældre og plejere. Der kan oprette og redigere brugerens kalender fra deres egen adgang.

Symbolkommunikation er en app der indeholder en kalender og guide funktion, der virker på de fleste mobile enheder, tablets og pc’er.

Kalenderen kan tilpasses brugerens behov…uanset alder og nivau.
Der kan benyttes billeder, piktogrammer og tekst i kalenderen og tekst kan oplæses ved et enkelt “tryk” eller automatisk.
Billeder kan sammensættes til en serie, så det kan guider brugeren gennem rutiner eller hjælpe med at løse praktiske opgave.

I guidefunktionen kan der oprettes et ubegrænset antal guider med billeder, tekst og links til video osv…til alt det der ikke kan planlægges! Guider virkelig gør brugeren mere selvhjulpen…

Symbolkommunikation kan ud over Dansk, Norsk, Svensk, Tysk, Engelsk også Arabisk og Fransk, hvilket giver store fordele for tosprogede familier.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

* skal udfyldes


Nyheder og arrangementer

Seneste nyheder