Struktur på smartwatchVi bliver ofte spurgt om det kan lade sig gøre at benytte Smartwatch fra bla. Apple, Google, Sony og Samsung, altså et ur der taler sammen med din smartphone, sammen med Symbolkommunikation?
Det hurtige svar er, JA!

Symbolkommunikation taler sammen med Apples Smartwatch og de fleste andre “Smart watches” med Android (Google).

Fordelen ved et smartwatch der taler sammen med Symbolkommunikation, at en person med Autisme, ADHD eller Aspergers vil modtage påmindelser, f.eks. om at de nu skal være i et nyt klasseværelse, på armbåndsuret.

Det kræver ingen opsætning i Symbolkommunikation…hvis dit ur taler sammen med din telefon eller tablet, taler det som udgangspunkt også sammen med Symbolkommunikation App’en.

Mange benytter allerede Symbolkommunikation på deres smartphone, tablet eller computer med rigtig gode resultater – så du behøver altså ikke købe nyt ur for at få glæde af Symbolkommunikation.

Er struktur på smartwatch en go’ idé?

Men når spørgsmålet går på om det er en go’ idé at benytte Smartwatch til struktur, vil vi overlade det til jer.
Hvis det er et smartwatch, der gør at barnet eller den unge med kognitive udfordringer, husker at kigge på strukturen og dermed oplever øget tryghed og ro, virker det jo umiddelbart som en rigtig go´ idé.
Påmindelser på et smartwatch er måske også lidt mere diskret end at skulle kigge på telefonen, så følelsen af at skille sig ud, bliver endnu mere minimeret…detaljegraden og overblikket lider dog under den begrænsede plads på et smartwatch, i forhold til en smartphone eller tablet.
Med Symbolkommunikation er der mulighed for at vælge det der passer bedst til personen med kognitive udfordringer.

Men hvem kan have gavn af struktur på ur?

Vi vil gerne høre din mening – skriv endelig på: facebook.com/symbolkommunikation eller på symbol@exakt.dk

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk