Struktur og guider med overaltSymbolkommunikation er let at benytte
…både for brugeren med ekstra behov for struktur, men også for støttepersoner som pædagoger, lærere, forældre og plejere. Disse støttepersoner kan oprette og redigere brugerens kalender fra deres egen enhed.

Virker på alle enheder
Symbolkommunikation er en app der indeholder en kalender og guide funktion, der virker på de fleste mobile enheder, tablets og pc’er.

Brugeren får automatisk notifikationer på f.eks. Apple Watch og selvfølgelig også på smartphone og tablets…også selvom der ikke er forbindelse til nettet.

Struktur og kalender i SymbolkommunikationKan tilpasses alle behov
Kalenderen kan tilpasses brugerens behov…uanset alder og niveau.
Der kan benyttes billeder, piktogrammer og tekst i kalenderen og tekst kan oplæses ved et enkelt “tryk” på aktiviteten eller oplæses automatisk.

Billeder kan sammensættes til en serie, så det kan guide brugeren gennem rutiner eller hjælpe med at løse praktiske opgave.

Struktur, guider og tale
I guidefunktionen kan der oprettes et ubegrænset antal guider med billeder, tekst og links til video osv…til alt det der ikke kan planlægges…f.eks. rutiner som toiletbesøg, pakke taske, lektier eller indkøb!

Guider gør brugeren mere selvhjulpen, giver tryghed og selvtillid.

Flere sprog
Symbolkommunikation er på Dansk. Men derudover er store dele af Symbolkommunikation oversat til Norsk, Svensk, Tysk, Engelsk, Arabisk og Fransk, hvilket giver store fordele i samarbejdet med tosprogede familier.

  • hjælp til at huskeDer er fri telefon og mail support.
  • Familielicens til Symbolkommunikation koster under 50,- pr. måned.
  • Skole og institutionslicens koster 6.900,- pr. år. med mulighed for at oprette ubegrænsede brugere.
  • Vi tilbyder Symbolkommunikation undervisning og workshop på både skoler og institutioner.

Kontakt
Kontakt os endelig hvis du har brug for mere information.
Mail: symbol@exakt.dk Tlf: 9819 3533